Home » Politika » Ujedinjena Srpska: U Trebinju dijelimo iste prioritete sa kandidatom SNSD-a

Ujedinjena Srpska: U Trebinju dijelimo iste prioritete sa kandidatom SNSD-a

TREBINJE │Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić je rekao danas u Trebinju da ova partija ima bolja rješenja za ekonomski razvoj od aktuelne vlast u RS i bolja rješenja za nacionalnu politiku i predstavljanje RS u BiH od Saveza za promjene.

„Vlast u gradovima i opštinama RS treba da bude konstituisana prema volji građana, a ne politčkih blokova“, istakao je Stevandić.

On je rekao da glavni odbor stranke nije uslovaljao nijedan gradski niti opštinski odbor Ujedinjene Srpske – koga će podržati za kandidata za gradonačelnika ili načelnika.

Predsjednik trebinjskog odbora Ujedinjene Srpske Mijat Šarović je rekao da je trebinjski odbor podržao kandidaturu Luke Petrovića za gradonačelnika Trebinja, jer su prioriteti Ujedinje Srpske u rješavanju problema u gradu i dio prioriteta Luke Petrovića, ukoliko dobije funkciju gradonačelnika.

„U našim prioritetima je definisanje lokalnog fonda koji će stimulisati nezaposlene majke, ukidanje odborničkog dodatka svim zaposlenim odbornicima, formiranje tima privrednika i preduzetnika koji će praviti ekonomsku politku grada, javno kontrolisanje svih važnijih ugovora koji se odnose na novac u budžetu“, rekao je Šarović.

Saša Radan, predsjednik opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Bileći, naveo je da ova partija u Bileći ne podržava nijednog kandidata za načelnika opštine.

D.Č./Radiotrebinje

One comment

  1. Trebinjac RS Snsd

    Sa snsd-om do velike pobjede u nasem gradu podrzimo naseg gradonacelinika gospodina Luku Petrovica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*