Home » Sve vijesti » U saobraćajnoj nesreći na putu Stolac- Mostar poginula Trebinjka

U saobraćajnoj nesreći na putu Stolac- Mostar poginula Trebinjka

Oko 14 sati na cesti između Mostara i Stoca dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, dok su ukupno četiri osobe ozlijeđene.
Kako je za Bljesak.info potvrdila dežurna tužiteljica, ova prometna nesreća dogodila se kod naselja Masline, lokalitet Kukauša na području općine Stolac.
Obavljenim očevidom, kojega su uradili službenici Policijske postaje Stolac uz prisustvo dežurne tužiteljice, utvrđeno je kako se automobil Peugeot iz nepoznatih razloga u jednom trenutku silazeći niz strminu okrenuo, te ga je u bočni dio udario nadolazeći automobil Opel Corsa.
Poginula je ženska osoba A.V. (1955.) s područja Trebinja, dvije osobe su zadobile teške, a još dvije osobe lakše tjelesne ozljede. Dežurna tužiteljica je kazala kako se Peugeot kretao iz smjera Mostara prema Stocu, a Opel je dolazio iz suprotnog smjera.
“Postoji mogućnost da su i loši uvjeti utjecali na ovakav ishod ove prometne nesreće”, rekla je tužiteljica. Prema naredbi dežurne tužiteljice, automobili su izuzeti radi vještačenja tehničke ispravnosti, dok će biti naređena obdukcija smrtno stradale osobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*