Home » Politika » Trebinje -Vučurević: “Bosić i Bosonogići” treba da budu smijenjeni u SDS-u

Trebinje -Vučurević: “Bosić i Bosonogići” treba da budu smijenjeni u SDS-u

TREBINJE – Predsjednik SDS-a Mladen Bosić mora da ode sa ove funkcije, jer je to u interesu srpskog naroda, rekao je osnivač SDS-a u Trebinju Božidar Vučurević i poručio da će, u suprotnom, u Hercegovini biti okupljena masa ljudi i organizovani zborovi, jer se sa ovom državotvornom strankom niko ne smije igrati.

On je istakao da se osjeća krivim jer je prvi za predsjednika SDS-a predložio Bosića koji nije dao nikakve rezultate i upropastio je tu stranku.

“Sa SDS-om niko ne smije da se igra, jer od ove stranke mnogo zavisi sudbina srpskog naroda”, rekao je Vučurević, koji je i potpredsjednik stranke Izvorni SDS.

On smatra da je Bosić veoma lukavo došao na mjesto predsjednika i da se ogradio jednom interesnom grupom, te da zna da mu Predsjedništvo i Glavni odbor SDS-a neće prihvatiti ostavku jer imaju zajedničke interese “zbog novaca i drugih privilegija”.

“Nećemo dozvoliti da ta jedna državotvorna stranka tako propadne. U Trebinju je osnovan prvi opštinski i regionalni odbor SDS-a. Ja sam bio predsjednik i jednog i drugog, zbog čega ne mogu tek tako da gledam njeno propadanje”, rekao je Vučurević. On je najavio da će se, s ciljem podizanja SDS-a, ujediniti ova politička partija i Izvorni SDS.

“Mi smo se razjedinili da bi se ujedinili. Ići ćemo na rušenje Bosića kao čovjeka nedostojna ove visoke funkcije, pa ćemo onda ujediniti Izvorni SDS i ovaj koji sada nema ni lica ni naličja. Pozvaćemo sve koji su silom odstranjeni iz stranke da se vrate da bismo osnažili SDS i vratili mu ugled koji je imao”, naglasio je Vučurević.

On kaže da nije dovoljno samo smijeniti Bosića, jer ima mnogo “Bosića i Bosonogića” i da treba cijela grupacija da ode, ali da ne treba nikoga isključivati iz stranke.

Nezavisne

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*