Home » Politika » Petar Ivanković na čelu trebinjskog DNS-a i u narednom mandatu

Petar Ivanković na čelu trebinjskog DNS-a i u narednom mandatu

TREBINJE │ Petar Ivanković izabran je za predsjednika Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza Trebinje i u narednom mandatu.

Na sinoć završenim unutarstranačkim izborima formiran je i novi Gradski odbor stranke, a uz predsjednika imenovana su i četiri potpredsjednika, predsjednik Odbora mladih i sekretar Gradskog odbora.

„Stari i novi predsjednik GO DNS-a dr Petar Ivanković se zahvalio na ukazanom povjerenju te istakao da Demokratski narodni savez u Trebinju vodi ispravnu i zdravu politiku i da sve veći broj ljudi u ovom gradu prepoznaje politiku DNS-a, što pokazuje i rezultat proteklih izbora na kojima je DNS osvojio oko 1.500 glasova“, saopšteno je danas iz trebinjskog DNS-a.

Za predsjednika gradskog odbora mladih, po prijedlogu mjesnih odbora, izabran je Bojan Šapurić, koji se takođe „zahvalio na ukazanom povjerenju te dodao da su rezultati u protekle četiri godine vidljivi“.

„Ujedno se možemo pohvaliti sa velikim brojem akcija koje su mladi sproveli u protekle četiri godine te samom jačanju i širenju broja mladih što je i sam rezultat pokazao, kao i povjerenje koje je ukazano mladima na proteklim izborima i broju kandidata iz reda mladih na listi. U budućem periodu odredićemo dalje ciljeve i planove Odbora mladih te nastaviti sa još efektivnijim radom“, navedeno je u saopštenju Gradskog odbora DNS-a Trebinje.

Funkciju sekretara Gradskog odbora u naredne četiri godine obavljaće Maja Vuković.

Radio Trebinje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*