Templates by BIGtheme NET
Home » Sve vijesti » NA GRANIČNOM PRELAZU ILINO BRDO: ZAPLIJENJENO 2145 PAKLICA CIGARETA

NA GRANIČNOM PRELAZU ILINO BRDO: ZAPLIJENJENO 2145 PAKLICA CIGARETA

Službenici Uprave policije – Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić i službenici Uprave carina – Carinske ispostave Ilino brdo su juče na izlazu iz Crne Gore kontrolom vozila pronašli i oduzeli 2145 paklica cigareta bez akciznih markica. Policijski službenici su lišili slobode lice osumnjičeno za krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Naime, policijski službenici OGB Ilino Brdo i carinski službenici CI Ilino Brdo su juče na izlazu iz Crne Gore, na Graničnom prelazu Ilino Brdo, kontrolisali vozilo marke „Opel Meriva“ kojim je upravljao M.S. (35) iz Bosne i Hercegovine. Detaljnom kontrolom vozila, u posebno izrađenim bunkerima, policijski i carinski službenici su pronašli i oduzeli 2145 paklica cigareta bez akciznih markica.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.S. cigarete nabavio u Podgorici za novčani iznos od 300 eura i da je imao namjeru da kupljene cigarete prokrijumčari do Banja Luke u cilju dalje preprodaje.

Oduzete cigarete su preuzeli policijski službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta na dalje postupanje.

O događaju je obaviješen državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se M.S. liši slobode i da se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Izvor: www.rtnk.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*