Galerija

Pratite nas na Facebook-u

A N K E T A

Sorry, there are no polls available at the moment.

Mirza Šoljanin odselio se od Merime Džeko

Tuesday, February 18, 2014 @ 11:02 AM

RASPADA SE BRAK PJEVAČA I SESTRE NOGOMETNE ZVIJEZDE

Mirza Šoljanin odselio se od Merime Džeko

Top-tema sarajevskih kuloara je razvod Mirze Šoljanina i Merime Džeko, a prema posljednjim informacijama koje smo dobili od njihovih bliskih prijatelja, u toku su pripreme za brakorazvodnu parnicu. Za to vrijeme pobjednik Hayatovog šoua “Zvijezda možeš biti ti” odselio je iz njihovog zajedničkog doma u blizini sarajevske Katedrale te je prije nekoliko dana iznajmio stan.

– Mirza i Merima pokušali su izgladiti situaciju nekoliko puta, ali, jednostavno, nije išlo, tako da su se složili da je dobar razvod bolji od lošeg braka – kaže naš izvor.

Ovaj par prvu veliku bračnu krizu imao je prije godinu, kada je Šoljanin, također, otišao iz luksuznog stana. Tada su Merima i Mirza uspjeli prebroditi krizu, ali ovaj put to im nije pošlo za rukom.

Šoljanin nije bio raspoložen za razgovor o privatnom životu i razvodu od sestre Edina Džeke.

– Ne bih želio ništa komentirati vezano za razvod. Kada je muzika u pitanju, imao sam veoma uspješan nastup u beogradskom klubu “Kasina Bar”. To je bio moj prvi veći nastup u glavnom gradu Srbije. Prije toga sam bio i specijalni gost Nini Badrić na velikom koncert u Subotici – rekao je Šoljanin.

Inače, Merima i Mirza vjenčali su se u pjevačevoj rodnoj Sjenici u julu 2012. godine.

(Avaz.ba)

Ostavite komentar

Slider by webdesign