Home » Politika » U Trebinju Ujedinjena Srpska formira klub odbornika

U Trebinju Ujedinjena Srpska formira klub odbornika

Već od prve naredne sjednice Gradske skupštine u Trebinju Ujedinjena Srpska formiraće klub odbornika, saopšteneo je na pres-konferenciji Gradskog odbora ove stranke.

Kako je rečeno, klub odbornika će činiti Mijat Šarović, ranije jedini izabrani odbornik iz redova ove stranke, a pridružiće mu se Zdravko Kašiković, koji je napustio redove PDP, i Dušan Kovač, nezavisni odbornik u Skupštini grada koji je još prošle godine napustio SDS.

Zdravko Kašiković, dojučerašnji odbornik PDP, rekao je da je napustio stranku i priključio se Ujedinjljenoj Srpskoj jer je nezadovoljan odnosom najvišeg rukovodstva stranke prema njemu kao dugogodišnjem članu .

– U posljednje vrijeme ni Borenović, ni Crnadak, nisu čak htjeli ni da mi se jave na telefon – rekao je Kašiković.

Kako će Mijat Šarović najvjerovatnije na izbornoj skupštini stranke biti izabran za predsjednika Regionalnog odbora Ujedinjene Srpske, Milan Kovač obavlja funkciju vršioca dušnosti predsjednika Gradskog odbora, a on je i naizgledniji kandidat za izbor na to mjesto.

Tako će od ponedjeljka, za kada je zakazana sjednica Gradske skupštine, pored SNSD, Ujedinjena Srpska jedina imati klub odbornika među strankama vladajuće većine u Trebinju.

RTRS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*