Home » Tehnologija » Trebinje: U Gorici se otvara šalter “Pošta Srpske”

Trebinje: U Gorici se otvara šalter “Pošta Srpske”

TREBINJE I U kabinetu gradonačelnika Luke Petrovića danas je održan radni sastanak sa predstavnicima „Pošta Srpske“.

Radnom sastanku sa gradonačelnikom prisustvovali su zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić, direktor „Pošta Srpske“ Jasminka Krivokuća, izvršni direktori „Pošta Srpske“ Milenko Vučeta i Zoran Protić, te Jovo Kraljević, direktor Područne jedinice Trebinje.

Na sastanku se govorilo o unapređenju i modernizaciji usluga „Pošta Srpske“ prema građanima Trebinja, te o planovima u narednom periodu.

U narednoj godini planirano je otvaranje šaltera „Pošta Srpske“ i u najvećem trebinjskom naselju Gorica.

„Želimo da što većem broju građana Trebinja omogućimo bolju i kvalitetniju  uslugu i u tom smislu veoma nas raduje skora realizacija planova kada je u pitanju lakše korištenje naših usluga, a tiču se otvaranja još jednog našeg šaltera u Trebinju“, rekla je nakon sastanka direktor „Pošta Srpske“ Jasminka Krivokuća.

Ciljevi „Pošta Srpske“ u narednom periodu su proširenje kapaciteta te poboljšanje usluga, sa akcentom na usluge brze pošte.

„Želja nam je da mještanima najveće mjesne zajednice u Trebinju omogućimo lakši pristup i korištenje usluga „Pošta Srpske“ i veoma sam zadovoljan što će se to u narednoj godini i realizovati otvaranjem još jednog šaltera”, rekao je gradonačelnik Petrović, te istakao da ovo nije jedini projekat koji će se realizovati u ovoj mjesnoj zajednici.

Grad Trebinje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*