Home » Sve vijesti » Stiže serija o Rokiju?

Stiže serija o Rokiju?

Silvester Stalone ne odustaje od legendarnih likova koje je stvorio, a nakon što je gotovo potpuno iscrpio sve što se filmski može iscrpiti vezano za legendarnog Rokija, odlučio je sve preseliti na male ekrane.

 

Naime, glumac je otkrio da namjerava snimiti seriju o mladim danima Rokija Balboe, a priča bi nas trebala vratiti korijenima.

Naravno, o njegovim počecima znamo više-manje sve jer to je, kao što znamo, bila premisa prvog filma.

Ali, Stalone vjerovatno ima ideju. Hoće li se vratiti u ring ili ćemo pratiti njegove skromne i za boks nevezane avanture? U svakom slučaju, dok on radi na seriji, mi čekamo treći dio Creeda koji će režirati svestrani i talentirani Majkl B. Džordan. On pak nije spominjao Stalonea što znači da se Roki neće vratiti.

Bilo kako bilo, Stalone je na Instagramu otkrio kako bi serija, u idealnoj situaciji, imala deset epizoda i nekoliko sezona kako bismo mogli kvalitetno upoznati mladog Rokija.

“Zamisliti vremensku mašinu koja bi nas mogala vratiti na početke Rokija. Filmski svijet prepun likova koje gledaoci širom svijeta obožavaju gotovo 50 godina”, naveo je Stalone.

(Index.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*