Home » Sve vijesti » Zapanjiće vas šta ostane kad ova devojka skine šminku! (VIDEO)

Zapanjiće vas šta ostane kad ova devojka skine šminku! (VIDEO)

Ova devojka želela je da snimi tutorijal na temu “kako se pravilno skida šminka”. Međutim, sada joj se čitav svet smeje Momci, nakon ovog videa dvaput ćete razmisliti da li ćete ikad sebi dozvoliti da ikad više “startujete“, a nekmoli da se zaljubite u “prenapucanu” cicu s kilom šminke na faci. Nikad se ne zna, moglo bi da vam se desi da – nakon skidanja svih tih slojeva pudera, maskare, ajlanera, veštačkih obrva i trepavica – ugledate nešto poput ove devojke iz Južne Koreje, koju je internet prozvao “devojkom koja je skinula svoje lice”. https://youtu.be/lpQS5i6nSH8 Devojke, vama je lekcija jasna:…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0
Ova devojka želela je da snimi tutorijal na temu “kako se pravilno skida šminka”. Međutim, sada joj se čitav svet smeje

Momci, nakon ovog videa dvaput ćete razmisliti da li ćete ikad sebi dozvoliti da ikad više “startujete“, a nekmoli da se zaljubite u “prenapucanu” cicu s kilom šminke na faci.

Nikad se ne zna, moglo bi da vam se desi da – nakon skidanja svih tih slojeva pudera, maskare, ajlanera, veštačkih obrva i trepavica – ugledate nešto poput ove devojke iz Južne Koreje, koju je internet prozvao “devojkom koja je skinula svoje lice”.

Devojke, vama je lekcija jasna: ne predstavljajte se nikad da ste ono što niste, jer će jednog jutra neko da se probudi uz vas i vidi vas u pravom svetlu!

(Telegraf)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*