Home » Kultura » Vikend aktivizma u Trebinju i Banjaluci

Vikend aktivizma u Trebinju i Banjaluci

Udruženje građana “Oštra Nula” treći put organizuje “Vikend aktivizma” koji će se ove godine održati u Trebinju (od 7. do 10.avgusta) i Banjaluci (od 21. do 23.avgusta).

Vikend aktivizma je zamišljen kao teoretsko-kreativno druženje kroz niz radionica u javnom prostoru. U ovom slučaju radionice će biti održane u parku Jovan Dučić (Trebinje) i parku Dr Mladen Stojanović (Banja Luka). Za sve učesnike će biti obezbjeđena hrana i smještaj kao i refundacija putnih troškova.

Učešće je otvoreno za sve mlade ljude iz BiH od 18 do 30 godina. Radionice će biti prostor za upoznavanje mladih sa nenasilnim, društveno-odgovornim aktivizmom i demokratskim metodama za izgradnju boljeg društva. Učesnici će takođe imati priliku da nauče raditi u grupama ili pojedinačno, te da se umrežavaju i ostvaruju saradnju između različitih sredina. Bavićemo se i vještinama komunikacije i online alatima za aktivizam, te ćemo moći sve ove koncepte objasniti i približiti našim građanima kroz direktne primjere i iskustva predavača.

Molimo vas da nam u naslovu emaila napišete za koji grad se prijavljujete.

Sve prijave možete slati na email: vikendaktivizma@gmail.com a u prijavi navedite:

– Ime i prezime,

– Datum rođenja,

– Mjesto odakle dolazite,

– Da li ste član neke organizacije, napišite njen naziv i

– Kontakt telefon.

Rok za prijave za Trebinje je 15.juli 2015.godine, a ukoliko želiti učestvovati u Banjaluci rok je 1. avgust.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*