Home » Politika » (VIDEO) Trebinjski parlament dobio najmlađeg odbornika u Republici Srpskoj

(VIDEO) Trebinjski parlament dobio najmlađeg odbornika u Republici Srpskoj

Lokalni izbori donijeli su mnogo promjena u gradu na Trebišnjici. Trebinjski parlament dobio je i najmlađeg odbornika u Republici Srpskoj – dvadesetdvogogodišnjeg Bojana Šapurića.

Svojom mladošću, entuzijazmom i čistim namjerama, Bojan Šapurić će krasiti salu trebinjskog parlamenta. Zbog, ne tako lijepe, životne priče i na nagovor prijatelja vrlo rano je krenuo u politiku, priča nam najmlađi trebinjski odbornik.

Oko 5 časova i 15 minuta u ponedjeljak ujutru, Bojan šapurić je saznao da će u naredne četiri godine moći da vodi borbu za svoj grad i sugrađane. Kaže iznenađen je, zahvalan i spreman da se bori za sve ono što je obećao.

Neki gradovi u Republici Srpskoj već su se pohvalili da imaju najmlađeg odbornika u skupštini, pogriješili su, ipak je to ovaj kršni Hercegovac. Kao i svaki mladi čovjek iz ove regije od kamena, kaže da ne zazire od politike i odgovornosti, ali ni od iskusnijih kolega.

Bojan Šapurić rođen je 1994. godine, a u naredne četiri godine u trebinjskom parlamentu braniće boje Demokratskog narodnog saveza.

Herceg.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*