Home » Sve vijesti » (VIDEO) Arkanov dvojnik otišao pred Cecinu kuću: Ispričao šta mu se tamo dogodilo!

(VIDEO) Arkanov dvojnik otišao pred Cecinu kuću: Ispričao šta mu se tamo dogodilo!

Zbog sličnosti sa Arkanom prijatelji su Darku nadenuli ime Darkan.
darkan_darko_malisa

Fotografije Darka Mališa prije dvadesetak dana uzbunile su cijeli region i ponovo raspalile teorije zavjere da je komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan živ. Darko kaže da mu je žao što su njegove fotografije dale povoda medijima da tako pišu o Arkanu, a posebno mu je žao zbog Arkanove porodice koja je morala sve to da čita i gleda.

Darko kaže da nije imao namjeru da napravi pometnju, da je slike postavio samo na svoj Fejsbuk profil i da ne zna kako su one dospjele u medije.

On je i ranije objavljivao fotografije gdje pozira slično obučen kao Arkan ili u karakterističnom stavu ali da je sve ostalo na Fejsbuku u krugu njegovih prijatelja. Zbog sličnosti sa Arkanom prijatelji su Darku nadenuli ime Darkan.

Darkan je skroman momak koji živi na selu od rada na svom imanju, gusla, piše pjesme i izuzetno je zabavan sa izraženim smislom za humor. Kada popričate sa njim vidite da osim sličnosti sa Arkanom ima brojne druge kvalitete zbog čega je nevjerovatno da Darko za život zarađuje u šumi a ne na nekoj televiziji kao voditelj ili glumac.

Reakcije ljudi na njega su nevjerovatne. Dok šeta Beogradom u odjelu sa kravatom privlači ogromnu pažnju. Nije bilo prolaznika koji se nije zagledao ili nasmiješio ovom Arkanovom dvojniku. Neki ostaju šokirani i zbuljeni kad ga vide, promijene pravac kretanja ili se prosto zaustave pred njim.

Darko kaže da je fotografije napravio za svoje potrebe kao poštovalac Arkana, kao što su se i mnogi drugi slikali na tom mjestu. On objašnjava da izuzetno cijeni Arkana i sve što je on učinio za Republiku Srpsku. On je danas otišao pred kuću Svetlane Cece Ražnatović jer je želio da lično objasni sa kakvom je namjerom otišao na Arkanov grob i da nije želio ovakav publicitet a pogotovo ne da to neko iskoristi za razne neprimjerene tvrdnje o pokojnom Arkanu.

Šta se Darkanu dogodilo kada je otšao pred kuću u kojoj živi Ceca, koliko mu se život promijenio od kada je njegova slika dospjela u medije i šta zaista misli o Arkanu saznajte u intervjuu:

Srbijadanas/Pravda

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*