Home » Hronika » Usmrtilo ga stablo dok je obilazio šumu

Usmrtilo ga stablo dok je obilazio šumu

LIVNO – Tridesetdvogodišnjeg Ivicu Manđerala iz Livna usmrtilo je stablo koje se na njega obrušilo dok je na Vran planini, sa još nekoliko kolega, obilazio posječenu šumu.

Nesrećni muškarac je namjeravao da u srijedu, kad je i poginuo, izvlači stabla iz šume pa je prije planiranih radova pošao u obilazak.

Po nezvaničnim informacijama, tragedija se dogodila kada se obrušilo jedno od stabala, koje tokom rušenja nije potpuno oboreno, već se naslonilo na drugo. Manđerala je udarilo po glavi i on je odmah izgubio život.

“Drva su rušena u utorak, a Ivica i njegove kolege su dan kasnije došli traktorima kako bi ih izvukli iz šume. Ali, prethodno su obilazili šumu da pronađu najbolji put kojim bi drva izvlačili”, ističe izvor upućen u okolnosti ove tragedije.

On dodaje da je, međutim, bilo i stabala koja su posječena, ali nisu pala na zemlju, i jedno od njih se obrušilo baš kad je ispod njega prolazio Manđeralo. Nesrećni muškarac je nakon toga prevezen u Dom zdravlja u Livnu, ali ljekari nisu mogli ništa da učine, osim da konstatuju njegovu smrt.

Nezavisne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*