Templates by BIGtheme NET
Home » Sve vijesti » U Trebinju svečano za Dječiju nedjelju i dan prosvjetara

U Trebinju svečano za Dječiju nedjelju i dan prosvjetara

TREBINJE │ U Trebinju će Međunarodni dan prosvjetnih radnika večeras zajednički obilježiti sve tri osnovne škole iz našeg grada.

Zajedničkoj proslavi u restoranu „Belvi“, kako se očekuje, prisustvovaće blizu 200 zaposlenih ovih škola, kao i predstavnici Gradske uprave.

Uz dodjelu jubilarnih nagrada za radnike koji rade u prosvjeti deset i dvadeset godina, obezbijeđen je i bogat zabavni program.

Osim dana prosvjetnih radnika, koji se širom svijeta slavi 5. oktobra, u okviru Dječije nedjelje, danas je prigodna svečanost održana u školi „Sveti Vasilije Ostroški“.

U fiskulturnoj sali škole u Gorici nastupili su članovi recitatorske, ritmičke i folklorne sekcije, kao i hor i orkestar škole.

„Ovo je bio centralni program škole u okviru Dječije nedjelje. Zahvaljujem našim talentovanim učenicima i nastavnicima na lijepoj svečanosti, vježbali su danima da bi sve proteklo u najboljem redu. Ovih dana u školi i van nje imamo brojne aktivnosti u okviru Dječije nedjelje – naši učenici su išli i u vrtiće, Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama ‘Sunce nam je zajedničko‘, Dnevni centar za stare, sutra će prvačići posjetiti gradsku upravu i gradonačelnika Luku Petrovića, a učenici naše škole učestvovaće i u završnom programu manifestacije“, navodi direktor škole „Sveti Vasilije Ostroški“ Milorad Nadaždin.

 

Obilježavanje Dječije nedjelje sutra se nastavlja posjetom trebinjskih mališana gradskoj upravi i gradonačelniku Luki Petroviću, u 10 časova.

Centralni program manifestacije biće održan u petak, 5. oktobra, u 10 časova i 30 minuta, u Kulturnom centru Trebinje.

RadiotrebinjeV.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*