Home » Sve vijesti » U toku jednog dana četiri saobraćajne nezgode

U toku jednog dana četiri saobraćajne nezgode

Trebinjska policija juče je evidentirala četiri saobraćajne nezgode, od čega su tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, a u jednoj saobraćajnoj nezgodi vozač i putnik zadobili su tjelesne povrede.

Iz PU Trebinje apeluju na sve učesnike u saobraćaju, da svoju vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, te da prisustvo saobraćajne policije ili strah od kazne ne budu opredjeljujući za oprezniju vožnju, već da savjesnim i odgovornim ponašanjem doprinesu kako svojoj, tako i bezbjednosti ostali učesnika u saobraćaju.

Policijska uprava će i u narednom periodu u okviru realnih mogućnosti, nastojati da kroz pojačano prisustvo svojih službenika, prevnentivnim ali i represivnim aktivnostima, doprinese smanjenju broja saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama.

“Još jednom apelujemo na sve vozače, da svojim odgovornim ponašanjem, poštujući saobraćajne propise, doprinesu ukupnoj bezbjednosti u saobraćaju i smanjenju broja nezgoda, posebno za vrijeme vremenskih nepogoda kada je put klizav i mokar, sa najtežim posljedicam što je konačno i naš zajednički cilj”, zaključuje se u saopštenju.

Radiotrebinje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*