Templates by BIGtheme NET
Home » Sve vijesti » U Gacku virusom korona zaražena i šestomjesečna beba

U Gacku virusom korona zaražena i šestomjesečna beba

​TREBINJE – U Gacku su jutros evidentirana dva nova slučaja zaraze novim virusom korona, a među njima je i šstomjesečna beba.

 

U trebinjskoj Bolnici je potvrđeno da su u nedelju ujutro na njihovo Covid odjeljenje primili bebu, kao i tridesettrogodišnju majki i trideset četvorogodišnjeg oca.

Majka i otac su, kako saznaju “Nezavisne”, još od ranije bili pozitivni, a novim testiranjem je, nažalost, utvrđeno i da na Covid 19 pozitivna i beba, čije je zdavstveno stanje za sada stabilno.

I ovaj, najnoviji slučaj, potvda je da je u Gacku stanje alarmantno, ali o tome, u ovoj opštini sa oko 10.000 stanovnika i 35 zaraženih, niko to nije želio da potvrdi.

Načelnik opštine Milan Radmilović odavno je nedostupan za novinare, bilo koja situacija da je u pitanju, a javnosti je, otkako pandemija hara Republikom Srpskom, do sada uputio samo jedan apel.

Na naše telefonske pozive se nije javljajo ni njegov zamjenik Radoica Antunović, koji je i načelnik Kriznog štaba opštine Gacko, a u gatačkom Domu zdravlja kažu da oni nisu kompetentni za davanje izjava i ponovo nas uputili na Krizni štab.

U ovom vrzinom kolu u Gacku, osim zabrinutih građana, nema ko da prokomentariše novonastalu situaciju.

Nezavisne/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*