Home » Kultura » Turistička ponuda Srpske na sajmu u Berlinu

Turistička ponuda Srpske na sajmu u Berlinu

BERLIN – U Berlinu danas počinje 50. jubilarni Međunarodni sajam turizma ITB Berlin na kojem će do 13. marta ponudu predstaviti više od 11.000 izlagača iz 180 zemalja svijeta, među kojima je Turistička organizacija Republike Srpske.

Kao vodeći svjetski sajam turističke industrije, ITB Berlin je poslovna platforma globalne turističke ponude, saopšteno je iz TORS-a. TORS će učestvovati na jednom od najznačajnijih svjetskih sajmova turizma na zajedničkom izložbenom prostoru sa ostalim turističkim subjektima u BiH.

Na sajmu će predstaviti turističku ponudu Republike Srpske, destinacije aktivnog odmora, siti brejk ture, ponudu kratkih odmora sa obilascima kulturno-istorijskih znamenitosti. Biće predstavljene ponude nacionalnih parkova, atraktivne manifestacije za mlade koje su zastupljene u ljetnim mjesecima, Trebinje i Višegrad sa Andrićgradom.

U sklopu nastupa na sajmu, TORS će i ove godine učestvovati na privrednoj manifestaciji Dunavski salon 2016, koja će se četvrti put organizovati u Berlinu. Manifestacija će se održati sutra u prostorijama Privrednog predstavništva njemačke pokrajine Baden-Virtemberg, u  cilju turističke promocije zemalja Dunavske regije.

U Berlinu danas počinje 50. jubilarni Međunarodni sajam turizma ITB Berlin na kojem će do 13. marta ponudu predstaviti više od 11.000 izlagača iz 180 zemalja svijeta, među kojima je Turistička organizacija Republike Srpske.

(srna/nezavisne)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*