Templates by BIGtheme NET
Home » Sve vijesti » Trebinjski Crveni krst birao rukovodstvo za naredne četiri godine

Trebinjski Crveni krst birao rukovodstvo za naredne četiri godine

TREBINJE │ Predsjednik skupštine i odbora Gradske organizacija Crvenog krsta Trebinje i u narednom mandatu biće Miodrag Batinić, potpredsjednici su dr Saša Borjan i Alaksandar Vukanović, dok će funkciju sekretara Gradske organizacije i u sljedeće četiri godine obavljati Marica Tomović.

Ovo je juče odlučila Skupština Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje, na konstitutivnoj i izbornoj sjednici novog saziva, čijih je 29 članova – 18 iz mjesnih organizacija, 9 iz osnovnih i dva predstavnika mladih – delegirano u prethodnoj fazi izbornog postupka.

Na prvoj sjednici novog saziva skupštine izabran je i novi sedmočlani gradski odbor i nadzorni odbor, a usvojen je i plan rada i finansijski plan za narednu godinu, poslovnik o radu, kao i jedinstveni etički kodeks ponašanja članova Crvenog krsta koji je kreirala republička organizacije ovog društva.

Prema finansijskom planu, budžet Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje u narednoj godini iznosiće 193.000 KM, pri čemu je planirano da se više od 60% ovih sredstava ostvari iz vlastitih djelatnosti.

R.S./Radiotrebinje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*