Templates by BIGtheme NET
Home » Sve vijesti » TREBINJAC PROŠAO DALJE: Karleuša mu poručila da je dobar frajer

TREBINJAC PROŠAO DALJE: Karleuša mu poručila da je dobar frajer

U prvom krugu “Zvezda Granda” prestavio se Stefan Debota koji je odabrao pjesme “Piješ sine” Dženana Lončarevića i “Bosnom behar probeharao” Dine Merlina. Kad se zid otvorio nije bilo glasova za ovog mladog momka iz Trebinja.

-Pošto se prvi put takmičiš biću fina. Ovo je jedno prosječno pjevanje i pjevaš onako taman da zadovoljiš neku svoju ekipicu u nekom kafiću ili klubu, u zadnjem redu u autobusu kad idete na ekskurziju ili da pjevaš djevojci na plaži uz gitaru… To je to, rekla je Marija.

-Imaš problem, pjevaš iz grla, rekla je Ana Bekuta. A Saša se našalio kako Ana ima stomak i volumen, a on nema odakle da pjeva.

 

-Ovo je šteta jer si ti dobar frajer. Ne mogu da ti nađem zamjerku. Našoj sceni je potreban neko kao ti, rekla je Jelena. Ostalo je da Medenica odluči da li će da ga spase.

-Ti si mi prvi na tapetu. Naravno, evo glas, rekao je Medenica i odlučio da mu bude mentor. Kad je Stefan rekao kako ima promukao glas prirodno, ona je rekla da je to jako seksi i da se nada da će sa svojim mentorom dobro raditi.

Izvor:

HERCEGOVAC PROŠAO DALJE: Karleuša mu poručila da je dobar frajer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*