Templates by BIGtheme NET
Home » Sve vijesti » Šahovska akademija “Bobby Fisher” i šahovski klub Trebinje okupljaju ljubitelje šaha

Šahovska akademija “Bobby Fisher” i šahovski klub Trebinje okupljaju ljubitelje šaha

Šahovska akademija “Bobby Fisher” i šahovski klub Trebinje okupljaju ljubitelje šaha, takmicare i polaznike koji proucavaju sah kao sportsku disciplinu ali i svojevrstana nacin i stil zivota.

Misija Sahovske akademije u Trebinju i Trebinjskog sahovskig kluba jeste popularizacija saha kod mladih ali i druzenje onih koji su odavno zaljubljeni u sah pa tako u “CHEES CAFFE”  srecemo sve generacije Trebinjaca.

“CHEES CAFFE” nudi autentucan sahovski ambijent u koji Trebinjci pored partije saha mogu da se okrijepe sirokim menijem salata, palacinki i sladoleda po najpovoljnijim cijenama.


Svojevrstan hram saha u centru Trebinja rekli bi romanticari a oni nostalgicni sigurno bi se sjetili svijetlih godina Trebinjskog saha koji polako ozivljava kroz ovaj kolektiv. Akademija i klub okupljaju veliki broj polaznika od kojih ce neki sigurno postati veliki sahisti ako je suditi po volji i njihovoj predanosti sahu.

Svakednevno primaju nove polaznike i clanove pa ako ste za partiju saha i za druzenje na dvije strane sahovskog polja vi ih potrazite u ulici Carice Milice 10 u Trebinju (Preko puta restorana “MG”).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*