Home » Sve vijesti » Policija uhapsila Dražena Milovića!

Policija uhapsila Dražena Milovića!

Policija je u Moskvi uhapsila 36-godišnjeg crnogorskog državljanina Dražena Milovića, za kojim je preko Interpola raspisana međunarodna potjernica zbog krijumčarenja droge. To je agenciji TASS saopšteno u petak u pres centru ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Dražen Milović je, kako se navodi u članku, na potjernici Crne Gore od marta ove godine.

U martu je Dražen Milović pomenut kao rođak Ljuba Milovića, odbjeglog policajca koji je optužen od Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore zbog veza sa Radojem Zvicerom i “Kavačkim klanom”. Na potjernicama po zahtjevu Crne Gore našlo se u martu više osoba zbog optužbi za veze sa Zvicerovom organizacijom. 

Agencija TASS prenijela je i saopštenje policije povodom hapšenja.

https://t.me/mediamvd/18739

“U Moskvi su službenici NCB Interpola Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije i Glavne uprave za krivične istrage Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije lišili slobode 36-godišnjeg državljanina Crne Gore Milović Dražena. Okrivljeni je stavljen na međunarodnu potjernicu na inicijativu organa za sprovođenje zakona Crne Gore u martu 2023. godine, kao član organizovane grupe“, saopšteno je iz pres centra, a prenosi RTCG.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova napominju da je u decembru 2019. godine na području opštine Nikšić traženi muškarac nezakonito nabavio kokain radi prodaje, a zatim preusmjerio kokain u BiH.

“Trenutno se riješava pitanje njegovog izručenja inicijatoru potrage“, dodaju iz resora.

Atv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*