Home » Sve vijesti » Nedjeljni horoskop od 4. do 11. oktobra

Nedjeljni horoskop od 4. do 11. oktobra

OVAN

Ona: Nervozan Mars u Djevici stvara vam stresne situacije na poslu. Najviše treba da obratite pažnju na zdravlje i ishranu. Imaćete učestale konflikte sa kolegama. U ljubavi imate razne neodlučne situacije, kao i kontakte sa osobama iz prošlosti.

On: Mars u šestom polju posvađao vas je sa mnogim saradnicima na poslu. Ne trpite bilo kakve savjete i sve obaveze vam teško padaju. Vodite računa o zdravlju i ne budite prestrogi prema osobama koje vas okružuju. Kritični ste i željni rasprave. U ljubavi ste neodlučni i zbog posla prenosite nervozu na partnera.

BIK

Ona: Venera u Lavu još stvara tenzije sa rodbinom i porodicom, ali ste u daleko boljoj poziciji da započnete bilo šta. Poslovna situacija je nestabilna, pa treba čekati bolji period za pregovore. U ljubavi je sve i dalje nestabilno i burno, pa su moguće turbulentne emotivne veze.

On: Venera u Lavu vam nije olakšala pa mnogo toga morate da krenete iz početka. Na poslu period pun neizvjesnih odluka. Na finansijskom planu ćete imati period kada ćete teže naplaćivati novac. U ljubavi mnogo pažnje polažete na detalje, što vam kvari odnose.

BLIZANCI

Ona: Retrogradan Merkur ponovo je usporio vaše planove i realizaciju ciljeva, pa ste posustali. Neodlučni ste, što se odražava na sve oblasti života. Pod uticajem Saturna trpite razne promjene raspoloženja i usvajate nove životne principe. Strpite se sa važnim odlukama.

On: Nazadni Merkur nije dobar za realizaciju bilo kakvih ideja, pa ste i sami primijetili da se neodlučni. Mnogo toga započinjete, a ne završavate. Mars vam nosi nervozu, što se odražava na porodične odnose, pa će biti neodložnih rasprava. U narednom period ćete imati razna suočavanja sa prošlošću.

RAK

Ona: Saturn je zagazio u šesto polje, pa slijede promjene na poslovnom planu. To znači ili novo radno mjesto ili neki vid promjene. Treba da obratite pažnju na svoje zdravlje jer ćete u periodu od naredne tri godine biti osjetljiviji. Ako ste primijetili, lako ulazite u rasprave sa osobama iz okruženja.

On: Promjena rasporeda planeta donijela vam je užurbaniji period sa više obaveza. Na poslu će mnogo toga da se promijeni, pa je moguće da napravite neku promjenu. Mijenjaćete neke navike ili način ishrane. Niste spremni za kompromise u ljubavi i niste spremni bilo kome nešto da prećutite, što vas dovodi u rasprave.

LAV

Ona: Sunce u trećem polju donosi vam nedjelju sa dobrim vijestima i lijepim pozivima. Mnogima treba vaš savjet ili mišljenje. Na finansijskom planu će biti zarade, ali i troškova, tako da nećete biti baš zadovoljni. U ljubavi razmišljate o prošlosti, a niste baš zaintersovani za nekog novog partnera.

On: Sunce u trećem polju donosi vam zanimljive nove kontakte. Ostvarićete neki vid razgovora sa osobom koja može da vam pomogne u donošenju odluke. Pomalo ste neodlučni, ali veoma ubjedljvi. Trošite više nego što zaradite, što nije dobra logika. U ljubavi osjećate zahlađenje odnosa, a i brzo gubite interesovanje.

DJEVICA

Ona: Merkur ide unazad što utiče na vaše raspoloženje, samopouzdanje i planove. Sve vam nekako stoji u mjestu. Obratite pažnju na finansijske procjene, jer trenutno niste baš racionalni. Ušli ste u period kada ćete promijeniti nešto značajno u svom životu. To može da bude neki vid osamostaljivanja, ili kada je u pitanju mjesto življenja ili neki poslovni poduhvat.

On: Pozicija planeta vas muči, pa i ne osjećate dejstvo Jupitera koji vas tjera da zablistate, ali vas nešto koči. To je prolazno stanje i jeste da trenutno ništa ne ide po planu, ali će se to promijeniti. U porodici vam je nestabilna situacija jer Saturn tjera da se neke stvari promijene. Finansijski period nije povoljan.

VAGA

Ona: Planete u prvom polju tjeraju vas da se bavite sobom. Sebi ste trenutno najvažniji i imate potrebu da se ističete na svim planovima. Iako će neke važne odluke teško da vam padnu, u ovom periodu ćete postati odgovorniji. Potrebno je da obavite važne razgovore sa bliskim osobama.

On: Venera u Lavu naučila vas je da realnije sagledavate prijatelje i naučite kako da budete mudriji. Veoma ste privlačni za sve ljude jer svi žele da kontaktiraju s vama. U ovom periodu možete da ostvarite neki lični uspjeh. Budite obazriviji sa finansijama.

ŠKORPIJA

Ona: Izlazak Saturna se već osjeća, pa ste odmah bolje raspoloženi. Vi ste prijateljski nastrojeni i želite da se družite. U narednih tri godine treba da budete štedljiviji. U emotivnom smislu treba da odredite šta su vam prioriteti, jer ćete imati češće rasprave sa voljenom osobom.

On: Ne tako dobri aspekti Venere nisu dobri za ljubav. Vaša veza ili brak prolazi kroz ozbiljan test zrelosti. Mars u Djevici vam donosi više druženja i susreta sa osobama koje su vam prijatelji. Postali ste nemarni prema finansijama i nemojte da pozajmljujete novac.

STRIJELAC

Ona: Jupiter u negativnim aspektima previše opterećuje vaš život detaljima. Posao vam crpi energiju, a vi sebi namećete bespotrebne kritike. Pod uticajem Saturna prolazite kroz depresivnu fazu, tako da ne treba da rasipate energiju na gluposti. U ljubavi ste neodlučni, i potrebnije vam je prijateljstvo nego ljubav.

On: Uticaj Saturna u vašem znaku se već osjeća, pa su promjene raspoloženja i umor prisutni. Treba više pažnje da posvetite sebi i onome kako se osjećate. Zbog posla se previše nervirate i to sve zbog bespotrebnih sitnica. Prijaće vam više vremena da provodite sami sa sobom.

JARAC

Ona: Kretanje Merkura unazad donijeće komplikovanje situacije na poslu. Planete u Vagi ukazuju na to da ljubav može da vam se dogodi baš na radnom mjestu. Budući da je Mars u Djevici počeo je period akcije i pojačanih dešavanja. Bićete glavni inicijator mnogih događaja. U ovom trenutku imate moć da pokrenete ljude da učine nešto drugačije.

On: Planeta akcije i energije Mars u Djevici ukazuje na to da je pred vama dinamična nedjelja sa više kretanja i mogućnostima za putovanja. Imate dovoljno energije da ostvarite sve ciljeve. Upravo iz prijateljstva sa osobom vodenog znaka ili podznaka može da vam se dogodi ljubav. Na poslu radite više stvari istovremeno.

VODOLIJA

Ona: Planete u desetom polju predstavljaju nove izazove na poslu. Možete lako da promijenite smjernice u karijeri ili počnete da radite posao koji dosad niste. Reklo bi se da će vaš emotivni život u ovom periodu trpjeti zbog prioriteta koji su vam važniji. Ljubav će vam biti na drugom mjestu. Ako ste slobodni, privlačiće vas uspješni, ambiciozni muškarci.

On: Uticaj planeta iz desetog polja stvara vam tenzije zbog posla. Zbog toga ćete biti veoma neprijateljski raspoloženi na privatnom planu,  jer ste posao stavili na prvo mjesto. Ako ste u dužoj vezi ili braku, možete očekivati nerazumijevanje. Period je povoljan za zaradu i to posredstvom osoba vodenog znaka. Iskoristite ovaj period da pokažete svoje potencijale na poslu.

RIBE

Ona: Inspirativni aspekti planeta djeluju pozitivno na vas, pa ste sposobni da pokrenete druge ljude. Međutim, planete u Djevici pobrinule su se da realnije sagledavate svijet oko sebe, kao i emotivnog partnera. Mars vam donosi nova prijateljstva sa Djevicama.

On: Nevjerovatna energija koju posjedujete treba da se usmjeri na nešto kreativno jer ste inspirisani za nevjerovatna djela. Mnogima ćete promijeniti život samo na osnovu običnog razgovora. Idealan je period za putovanja i usavršavanje. Dobićete novu poslovnu ponudu.

Press / Jelena Orlić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*