Templates by BIGtheme NET
Home » Sve vijesti » Leotar i Vardar potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji

Leotar i Vardar potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji

Rukometni klub „Leotar“ i aktuelni evropski šampion u rukometu, skopski „Vardar“ potpisali su danas ugovor o poslovno tehničkoj saradnji, koji predviđa razmjenu igrača i iskustva, kao i edukaciju trenera trebinjske ekipe.

Kako je precizirao Vladan Šegrt, predsjednik RK Leotar, planirana je i posjeta igrača iz Trebinja kampovima širom Evrope koje organizuje Vardar, kao i razmjena igračkog kadra.

„Dogovorili smo da razmjenjujemo igrače, u smislu da talentovani igrači Vardara u Leotaru naprave određeno iskusto“, kazao je Šegrt.

Generalni menadžer Rukometnog kluba „Vardar“ Marko Savovski kazao je da najveći makedonski klub ima veliki broj igrača u mlađim kategorijama.

Možemo da pošaljemo u razmjenu mnogo naših rukometaša, kao i da Leotar uspupi svoje igrače na „kaljenje“ u Skoplje. Možemo organizovati seminare i kampove za najmlađe kategorije i još mnogo toga“, rekao je menadžer makedonskog kluba.

Aktuelni evropski šampion u rukometu, skopski „Vardar“ učestvuje na ovogodišnjem, 2. po redu  Međunarodnom rukometnom turniru „Svislajon“, u organizaciji Grada sunca, koji je ove godine okupio šest ekipa iz BiH, Srbije, Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Radiotrebinje/M.I.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*