Home » Sve vijesti » Između Bileće i Nikšića uhvaćen sa 5 kg skanka

Između Bileće i Nikšića uhvaćen sa 5 kg skanka

Carinski i policijski službenici na graničnom prelazu Vraćenovići pronašli su i oduzeli oko pet kilograma skanka i uhapsili Nikšićanina S.N. (37), navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave carina.

Naime, policijski i carinski službenici su 10. marta oko 17.30h na graničnom prelazu Vraćenovići na izlazu iz Crne Gore, kontrolisali vozilo “pasat“ karavan hercegnovskih registarskih oznaka kojim je upravljao S.N.

“Detaljnim pretresom, u zadnjem dijelu vozila, ispod sjedišta u otvoru rezervoara za gorivo, pronađeno je i oduzeto 19 manjih pvc pakovanja sa sadržajem suve biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga skank, ukupne težine od oko pet kilograma”, navode oni

O događaju je obaviješten državni tuzžilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.N. uhapsi  i da mu se priovede uz krvičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počnio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Nakon saslušanja tužilac je za S.N. donio rješenje o zadržavanju u službenim prostorijama Centra bezbjednosti Podgorica do privoda nadležnom sudiji za istragu”, kaže se u saopštenju.

 

Izvor: CdM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*