Home » Sve vijesti » Hotel “Nar” Trebinje: Dragulj sa četiri zvjezdice!

Hotel “Nar” Trebinje: Dragulj sa četiri zvjezdice!

Hotel “Nar”, nedavno otvoren u Trebinju, djelo je popularnog sarajevskog arhitekte Amira Vuka Zeca i predstavlja najmoderniji i najbolje rangiran objekat ovog tipa u najjužnijem gradu Srpske!

Kako nam je objasnila Maja Kovač iz uprave hotela, posao projektovanja i izgradnje ovog objekta povjerena je jednom od najpoznatijih stručnjaka, a sada s ponosom svim posjetiocima i turistima koji žele da se odmaraju nude vrhunski opremljene sobe i apartman.

– Hotel je kategorisan sa četiri zvjezdice, a raspolažemo sa 67 udobnih ležajeva, raspoređenih u 31 sobu i jedan apartman. Sve naše sobe opremljene su po svjetskim hotelskim standardima, a gostima su ponuđeni IPTV, centralno grijanje i hlađenje, direktna telefonska linija, mini-barovi, sefovi i besplatni bežični pristup internetu. Sobe svojim dizajnom, elegancijom i praktičnošću zadovoljavaju potrebe gostiju i s najistančanijim ukusom – rekla je Kovačeva.

Kada je riječ o sadržajima u hotelu, preporučuje se posjeta vinskom baru, u kojem su izložena poznata trebinjska vina, kao i restoranu, u kojem služe tradicionalna hercegovačka jela i pića. Hotel raspolaže sopstvenim parkingom, kapaciteta 30 mjesta.

– Ovakav hotel Trebinje do sada nije imalo i u ovom trenutku je najbolji i najopremljeniji objekat ovog tipa. Nastojimo da postavimo standarde koji će biti mjerilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh jesu profesionalnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i gostiju – rekla je Maja Kovač.

Uprava hotela najavila je da će do kraja godine proširiti kapacitete hotela za još 20 soba, a u planu je i kongresna dvorana i spa-centar.

– Trenutno radimo na projektnoj dokumentaciji i dozvolama, pa ćemo na jesen nastaviti s radovima kako bi hotel bio proširen i dobio neohodne sadržaje za potrebe grupnih posjeta, čime ćemo kompletirati našu ponudu. Lokacija u centru grada, parking i medijski sadržaji, kao i ono što ćemo dobiti u narednim mjesecima kada završimo spa-centar i kongresnu dvoranu, postavljaju nas u sam vrh turističke ponude našeg grada. Sigurna sam da će naši gosti uživati u svakom trenutku koji provedu u novootvorenom hotelu “Nar” u Trebinju – rekla je Kovačeva.

(Press)

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*