Home » Sve vijesti » Đurasovići ponovo zajedno

Đurasovići ponovo zajedno

Iznenadno i veliko pojačanje košarkaša „Leotara“ za sutrašnji duel sa ekipom „širokog“.

Naime, kako upravo saznajemo, Božo Đurasović košarkaša sa zavidnim internacionalnim iskustvom, koji uslijed pandemije COVID-19 i problema koja su evidentna u svim košarkaškim takmičenjima širom Evrope, karijeru za sada, nastavlja u matičnom klubu.

„ Ova godina je zaista specifična za sve sportove, pa samim tim i za košarku.
Uprkos svemu drago mi je da sam tu i trudiću koliko god mogu pomognem ovim sjajnim momcima i stručnom štabu da ostvarimo što bolje rezultate“ rekao je Božo Đurasović, koji po prvi put u seniorskoj ekipi igra sa svojim rođenim bratom Nikolom.

„ Evo u subotu će nam biti prvo „vatreno krštenje“. Nikola je moj uzor i prve asocijacije na košarku su vezane upravo za njega jer je stariji četiri godine od mene i sigurno jedan od ključnih razloga što sam se uopšte počeo baviti košarkom. Životni putevi su tako trasirani da smo nakon toliko godina igranja eva sada prvi put zajedno na parketu. Vjerujem da ćemo biti sjajan tandem“ kaže Božo Đurasović.

Sa druge strane, cijela petorka „Leotara“  je u autu. Uz ranije povrijeđene Aleksića i Šakotića, „Leotar“ ne može da računa na Damjanovića, Ninkovića i Plakalovića koji su zadobili povrede u prvom kolu.

Utakmica sa Širokim igra se u subotu 10.10.2020, sa početkom u 17 časova. Zbog odluke Štaba za vanredne situacije Republike Srpske, utakmica se igra bez prisustva publike ali će je Herceg televizija direktno prenositi.

IZVOR: HERCEG SPORT | FOTO: HERCEG SPORT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*