Home » Sport » Draženko Ćosović boksuje u Banjoj Luci

Draženko Ćosović boksuje u Banjoj Luci

Prošlog vikenda Zvornik je bio domaćin prvom kolu lige Republike Srpske u boksu.Trebinjci su učestvovali sa dva takmičara i to Nikola Puhalo i Dejan Pesic. Takmičenje je održano u nedjelju, sa početkom u 17 časova u Sportskom centru u Zvorniku.

“Ovo je tek zagrijavane i ostaje nam još mnogo posla. Momci nisu pokazali ono što sam očekivao ali ćemo sada iz srži promijeniti način rada, što će nadam se dati rezultate” Rekao je Maksim Bošković trener LEOTARA.

“Draženko Ćosović uskoro radi ozbiljan profi meč u Banjoj Luci i sada smo fokusirani na to takmičenje. Kao što sam već rekao dolaze bolji dani za Trebinjski boks. Vi znate za opstrukcije koje smo trpili od strane gradske uprave i slobodno mogu reći da je klub preživljavao proteklih godina zahvaljujući našoj riješenosti i ambiciji da opstanemo.

Dakle za ljubitelje boksa Banja Luka nije daleko. Banjalučki klubovi “Draženko Ninić” i “Sveti Georgijae” organizuju pravi spektakl boksa i kik boksa.

“SPARTAN FIGHT NIGHT” 08.12.2016.god. Dvorana “Obilićevo” u 19,30 časova.
Očekujemo uskoro imena boksera koji će ukrstiti rukavice sa Goranom Delićem i Markom Čolićem…” kratki i jasni su bili Banjalučani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*