Home » Politika » Dodik u Trebinju o projektima na području Istočne Hercegovine

Dodik u Trebinju o projektima na području Istočne Hercegovine

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je sinoć  u Trebinju sa predstavnicima bankarskog sektora i privrednicima iz ovog grada o skorom početku realizacije najavljenih projekata na području Istočne Hercegovine, koje će finansirati Vlada Republike Srpske.

Među prioritetima će, biti revitalizacija magistralnog puta Ljubinje-Trebinje, rekonstrukcija nekoliko škola na području Hercegovine, nastavak radova na projektu HE Dabar, kao i drugi projekti od značaja za stanovništvo ove regije.

Dodik, koji je predsjednik SNSD-a, razgovarao je juče u Trebinju i sa rukovodstvom Gradskog odbora ove stranke o aktivnostima i aktuelnoj političkoj situaciji u ovom gradu. Sastanku je prisustvovao i generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović.

Na sastanku je bilo riječi i o kandidatu ove političke partije za gradonačelnika Trebinja, ali konkretno ime još nije saopšteno. Predsjednik Republike Srpske je tokom boravka u Trebinju posjetio i manastire Duži i Tvrdoš, gdje se sastao sa Njegovim preosveštenstvom vladikom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Grigorijem.

(RTRS)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*