Home » Politika » Trebinjski PUP podržao Luku Petrovića

Trebinjski PUP podržao Luku Petrovića

TREBINJE │ Predstavnici Gradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera RS Trebinje na predstojećim oktobarskim lokalnim izborima podržaće Luku Petrovića, kandidata saveza Nezavisnih socijaldemokrata Trebinje za gradonačelnika Trebinja.

Vezana vijest: Vučurević: Podrška motivisana ličnim interesima

Oni su danas, u prisustvu predstavnika trebinjskih gradskih odbora SNSD-a, DNS-a, Socijalističke partije RS, koalicije „Radikalno bolje“ i Ujedinjene Srpske, potpisali Sporazum o podršci Luki Petroviću kao zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Trebinja.

„Ovu odluku smo donijeli nakon analiza i procjena stanja na području grada i ubijeđeni smo da ćemo sa ovom odlukom maksimalno pomoći penzionerima grada Trebinja“, rekao je predsjednik Gradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Trebinje i odbornik u gradskom parlamentu Đoko Tarana.

Kako je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare, odluka o podršci kandidaturi Luke Petrovića za gradonačelnika Trebinja donesena je na sinoćnjoj sjednici Gradskog odbora Partije ujedinjenih penzioonera Trebinje – sa 19 glasova za, dva uzdržana i jednim protiv.

Upitan da prokomentariše da li je ova odluka uslovljena pojedinačnim interesima, Tarana je odgovorio da je sve u životu jednog čovjeka prolazno, dodavši da je i život prolazan te da su samo interesi vječni.

„Naš interes je interes programa partije, interes gradskog odbora Trebinje i svih penzionera – a lični interes Đoka Tarane ne postoji“, naglasio je Tarana.

On će, kako je danas saopštio, do oktobra biti dio skupštinske većine u trebinjskom parlamentu i u narednom dijelu mandata i poštovati međustranački sporazum koji je potpisan prije četiri godine.

R.M./Radiotrebinje

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*