Home » Sve vijesti » Đorđije Кašiković novi predsjednik USSR

Đorđije Кašiković novi predsjednik USSR

Danas je na Fakultetu političkih nauka uz poštovanje svih epidemioloških mjera odabrano novo rukovodstvo Unije studenata socijalnog rada.

Novo rukovodstvo čine; Predsjednik: Đorđije Кašiković, rođen je 06.05.1998. godine u Trebinju. Osnovnu i srednju školu završio je u Bileći danas je redovan student Fakulteta političkih nauka smjer Socijalni rad 4. godina.

Potpredsjednik: Jelena Jović, rođena je 07.05.1994. godine u Banjoj Luci, osnovnu i srednju školu završila je u Banjoj Luci danas student Fakultet političkih nauka
smjer Socijalni rad 2. godina.

Sekretar: Maja Savković, rođena je 28.05.2000. godine u Banjoj Luci, osnovnu školu završila je u Laktašima, srednju u Banjoj Luci danas student Fakulteta političkih nauka smjer Socijalni rad 2. godina.

Dekan fakulteta Ranka Perić Romić ugostila je novo rukovodstvo Unije i poželjela sreću u daljem radu i aktivnostima, te izrazila zadovoljstvo za rad i saradnju u narednom periodu kao i do sada.

Unija studenata socijalnog rada je namlađa studetska organizacija na našem fakultetu, koja je organizovala za vrijeme svoga postojanja veliki broj okupljanja i aktivnosti koji se tiču pitanja iz oblasti socijalnog rada. Uspješnu saradnju ostvaruje i sa kolegama iz zemalja regiona. Prva predsjednica USSR bila je Tamara Gaćanović, koju je zamijenila Sonja Кavaz koja je danas svoj mandat predala Đorđiju Кašikoviću, Кašiković će svoj mandat obavljati u narednih godinu dana.

 

https://fpn.unibl.org/sr/studenti/studentske-novosti/1323-djordjije-kasikovic-novi-presjednik-ussr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*